Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Наталия

...
Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получат подарък от нашата игра са:1. Наталия
Коментари Харесай

Подаряваме ви грижа за наситен цвят на косата от TRESemmé

Здравейте, другари! Печелившите участнички, които ще получат подарък  от нашата игра са :

1. Наталия Панчева

2. Галина Цонкова

3. Драгомира Костадинова

..............................................................................................................................................

Всички знаем какъв брой мъчно може да се окаже да реализираме мечтания цвят за косата си. Независимо дали ще е огнено алено, съвършеното русо, или оня идеален кестеняв колорит, и дали сме го получили след следващото посещаване при фризьора, или сами у дома. Ключът за това да го запазим допустимо най-дълго, е в грижата – освен поради самия пигмент, а и тъй като положението на косата ни е несъмнено за това по какъв начин ще наподобява цвета. Колкото е по-лъскава и витална, толкоз по-наситен ще наподобява и нюансът. 

Грижата стартира още с измиването. Затова новата серия Colour Shineplex на включва гальовен шампоан без сулфати, който не образува по-малко пяна, за щадящо разчистване на боядисаната коса. Следва поддържане с балсама от серията, който ще направи косата ви супер блестяща. А на края нанесете серума, който ще придаде спомагателна разтегливост на косъма, блестящ искра и ще укроти хвърчащите краища. Тайната съставна част в трите продукта е масло от камелия – употребявано още от гейшите и самураите, известни с лъскавите си дълги коси.

А в този момент даваме опция на три от вас да спечелите цялата серия Colour Shineplex от  и да я тествате персонално, единственото условие да се включите е да се регистрирате за присъединяване в играта.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР